Natječaji
Potpora razvojnim turističkim projektima
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail

Ministarstvo turizma, u okviru Programa potpora i kreditiranja, 11.svibnja 2011. objavilo je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora razvojnim turističkim projektima

Više.......

 
IPARD program – Mjera 301
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail

Na temelju članka 19. stavka 1. Pravilnika o provedbi Mjere 301. »Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture« unutar IPARD programa (Narodne novine br. 61/10, 127/10 i 54/11), Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je JAVNI NATJEČAJ za podnošenje prijava za dodjelu sredstva iz IPARD programa za Mjeru 301 »Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture« unutar IPARD programa.

Više.....

 
iDEMO Institut za demokraciju
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail

iDEMO Institut za demokraciju raspisao je NATJECAJ Meðunarodne mreže fondacija Otvoreno društvo za podršku projektima za ublažavanje ekonomske krize. 

Više.......

 
Sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail

Ured Vlade za udruge raspisao je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2011. godinu.

Više....

 
„Znanje bez granica“
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva objavila je Poziv za iskaz interesa za ostvarivanje inicijalne suradnje u provođenju prijenosa znanja i iskustava iz RH na međunarodnoj razini u okviru programa „Znanje bez granica“ za dva područja:
A - Sufinanciranje odlaska na međunarodne skupove
B - Sufinanciranje dolaska međunarodnih stručnjaka u RH

Više....

 
Partnerske akcije – osnaživanje žena
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail

Europska komisija objavila je poziv za dostavu projektnih prijedloga na natječaj Partnership actions - Empowerment of Women (Partnerske akcije – osnaživanje žena) unutar Fonda za civilno društvo.

Za prijavu na natječaj potrebno je da, uz ostale partnere, prijavitelj ima minimalno jednu partnersku organizaciju iz zemalja članica EU.

Više....

 
Akcije s ciljem osnaživanja žena
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail

Europska komisija raspisala je natječaj za partnerske akcije s ciljem osnaživanja žena u sklopu programa potpore civilnom društvu zemalja zapadnog Balkane i Turskoj (Civil Society Facility).
Opći cilj projekta je osnaživanje civilnog društva u području sudioničke demokracije te potpora jačanju poticajnog okruženja i kulture za razvoj civilnog društva.

Natječaj je usmjeren na partnerske akcije, odnosno projekte koji trebaju uključivati organizacije iz najmanje tri zemlje korisnice pretpristupne pomoći (IPA zemlje) i barem jednu organizaciju iz zemalja članica.

Više....

 
Program Mladi na djelu za 2011.
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail
 
Program Kultura 2007-2013
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail

Europska komisija je u sklopu Programa Kultura 2007-2013 objavila Programski vodič koji ima pravni status poziva za prijavu projektnih prijedloga na programske natječaje i sadrži Kalendar rokova za prijavu projektnih prijedloga na natječaje. Programski vodič primjenjivat će se za razdoblje trajanja Programa do 2013. godine.

Više....

 
Podizanje svijesti o procesu europske integracije
Autor Administrator
PDF Ispis E-mail

Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj objavila je natječaj u sklopu instrumenta pretpristupne pomoći IPA 2010 za dostavljanje ponuda za podizanje svijesti o procesu europske integracije i proširenja te podizanje vidljivosti Europske unije i njezinih politika u Hrvatskoj.
Ukupni raspoloživi iznos u okviru ovog natječaja je 500.000 Eura, dok će po projektu biti odobreno najmanje 50.000, a najviše 90.000 Eura.

Više....